General

Una Ameba és un protista unicel·lular del gènere Amoeba; és a dir, un organisme amb una sola cèl·lula. Així, el nostre apartament AMEBA és un immoble amb una sola habitació, amb una sola terrassa, amb una sola cuina (americana), amb un sol bany… El nostre són els símils i la metàfora, aprofitant-nos de la riquesa dels idiomes . Entenent que ens disculpeu per endavant per tals llicències poètiques ens complau presentar-vos aquesta unitat única. Bella per dins pels seus acabats meravellosos, per les seves funcionalitats senzilles complint les més altes cotes de comoditat; i bella per fora per la cobertura de la seva singularitat (terrassa perfecta a un espai perfecte per ubicació, serveis i lluminositat). Dit tot això, aquest habitatge satisfarà les seves expectatives en la seva estada al nostre meravellós Mediterrani.

L'Allotjament

Apartament d'una habitació doble. Saló menjador amb cuina americana. Bany amb dutxa. Disposa d'una petita terrassa on una bona nit.

Guia de la casa

Després de formalitzada la reserva se'ls enviarà un document, a través de correu electrònic, que constarà de: contracte de temporada, factura i desglossament de taxa turística. És el nostre desig que disposin de la major i millor detallada informació possible.

Instruccions

Les instruccions d'ús dels diferents elements d'aquesta propietat seran explicades amb més detall pel nostre equip al check-in.
Qualsevol consulta que us urgeixi ens la podeu consultar a través de info@hlclub.es

Serveis i zones comunes

Disposa de plaça d'aparcament en pàrquing comunitari al qual podrà accedir amb el comandament que li lliurarem a la seva arribada. Accés directe des de l'ascensor.

calendari, reserves i consultes

 

Accommodation review scores and score breakdown

0 / 10

Based on 1 reviews

Guest reviews are written by our customers after their stay at Ameba cozy apartment by HLCLUB Agency.

Limpieza
1   
Comodidad
1   
Ubicación
1   
Equipo
1   
Servicios
1   
Calidad descanso
1   

Guest reviews

  • hlclub
    2018-11-22

Vilanova i la Geltrú

Vilanova i la GeltrúVilanova és la capital de la comarca del Garraf , Barcelona . Potser internacionalment no és tan coneguda com Sitges , però té l’espai de vida perfecte; En població, en serveis, en transport i s’està fent un esforç en tots els nivells, especialment de la zona de Vilanova Turisme . Centres d’importància com Neàpolis , centre tecnològic o la Universitat Politècnica d’Enginyeria . Vilanova està a mitja hora en

Llegir més

LLICÈNCIA

HUTB-017660

Pre reserva

Per entendre com tancada la reserva es pagarà el 35% del pagament total. La resta del pagament es realitzarà en el moment de l'entrada. Mitjançant el mètode de pagament que es decideixi entre la propietat, els seus representants i el llogater.

Post Reserva

Esperem haberlos ajudat i per suposat, si troba cap error enviins un correu a info@hlclub.es. ¡Moltes gracies!

Càrrecs Extra

  • Neteja i bugaderia final: 75 € El preu està inclòs en l'import de la reserva.
  • Fiança: 250 €
    • Es retindrà l'import a la targeta tres dies abans de la seva sortida i es desbloquejarà tres dies després.
    • Si hi ha algun desperfecte es descomptarà de l'import retingut.
  • Prendrem lectura de el comptador de l'electricitat a l'entrada ia la sortida; si se superen els límits habituals de consum, l'hi cobrarem a part.
  • La taxa turística s'abona en efectiu al check-in.

Caducitat del Pressupost

Aquest pressupost té una validesa de dos dies. Després d'aquest període quedarà automàticament cancel·lat.

Cancel·lació

El client haurà de pagar un 50% del preu total si cancel·la després de fer la reserva, i el preu total si cancel·la durant els 60 dies abans de l'arribada del client.

Entrades i Sortides

Entrada de 16h a 20h
Sortida de 8h a 12h

Arribades fora de temps:

40 € després de les 20 h

100 € després de les 00 h

Taxa Turística

Taxa turística: 1,00 € persona/nit, fins a un màxim de 7 nits i només a majors de 16 anys. És d'obligat compliment la tramesa de la següent informació per a totes les persones que vagin a allotjar-se en aquesta propietat:

  • Nom i cognoms.
  • Data de naixement.
  • Nombre de carta d'identitat, DNI o passaport.
  • Adreça postal.
  • Codi postal.
  • Població.
  • País.
  • Nacionalitat.

Informació llei

Nens i llits extres

Els nens no tenen un càrrec extra. Si voleu trones, bressols o qualsevol extra, comuniqueu-nos-ho, podria suposar un càrrec addicional. En qualsevol cas, la propietat no pot acollir més persones de les permeses a la documentació oficial. Si es tracta de nadons o nens petits, comenteu-ho.

Targetes i d'altres pagaments acceptats

 

Inventari

Disposem d'un inventari detallat de tots els elements que componen aquesta propietat com ara electrodomèstics, vaixella, mobiliari, etc.
En cas que necessitin aquest document, us preguem que us poseu en contacte amb les nostres oficines centrals a través del correu següent: info@hlclub.es

Genèric

Alçada pis: segon
Ascensor: si
Caixa forta: no
Compres Supermercats: si
Compres botigues bàsiques: si
consergeria: no
Internet: no
Jocs de taula: no
joguines: no
M exterior: 3 m²
M interior: 42 m²
mascotes: no
Persones amb discapacitat: si
Porter automàtic: sí amb càmera
Es pot fumar: en zones habilitades
Tipus Immoble: apartament
vistes: Plaça Mediterrània i parc
zona: Baix a Mar

Cuina

safates: si
batedora: si
cafetera: si
campana: si
congelador: si
copes: si
coberts: si
Cubells: si
rebost: no
Taulell. vitro
Gas butà: no
Gas natural: no
forn: si, elèctric
inducció: no
rentadora: si, al bany
Metres²: 6 m²
microones: si
nevera: si
olles: si
draps: si
Productes neteja: si
Sandvitxera: no
paelles: si
Assecadora: no
tovallons: no
termo: no
TV: no
Vaixella: si
gots: si
Vitroceràmica: si

Menjador

Aire Condicionat: si
Calefacció: si
CD: no
consoles: no
copes: no
DVD: no
Jocs de taula: no
Metres²: 12 m²
ràdio: no
Cadires: sí, 4
butaques: si, 1
sofà: si
Tipus llit: no
TV: si
ventilador: no

Habitació 1

Aire Condicionat: si
Calefacció: si
Roba de llit: si
Tipus llit: doble
Tipus Habitació: gran
Tovalloles d'interior: si
TV: no
ventilador: no

Bany 1

Bany: no
banyera: no
bidet: si
dutxa: si
Tovalloles d'interior: si

Rebedor

Porter automàtic: si

Parking. Cotxe

cotxe: no necessari
Entrada: porta amb comandament
Interior o exterior: interior
comandament: si
nivell: -1
quantes: 1
tipus: normal
gual: no

Terrassa

Metres²: 3 m²
mobiliari: 1 taula, 2 cadires
quantes: 1
tendal: sií

Planxa

planxa: si
on: habitació
Taula planxar: si

Altres

Altres: caldera

Atenció als hostes

Els clients seran atesos amb tota mena de detalls i informats del funcionament d'aparells, horaris, llocs per comprar, llençar les escombraries, anar de compres ,, accessos, restaurants ... sentint-se així, com a casa seva. Estarem a la seva disposició en tot moment.

Informació

Desitgem que la seva estada sigui el més plaent, agradable i plena possible; pel que vostè té tota la informació que necessita en aquesta pàgina web. Disposa del nostre  Bloc d'Informació i Suport de Lloguer de Temporada , on pot informar des de l'oci fins a la informació més seriosa. Disposa, també, del nostre  Bloc d'Informació Immobiliària.

Així mateix, en cada apartament vostè disposa d'una guia de la seva àrea. Aquí podrà veure les adreces més importants per a la seva pròpia tranquil·litat. Si no surt del seu apartament virtual, també podrà visualitzar, clicant en els nostres enllaços, d'ofertes directes d'informació cultural, d'activitats locals, etc.

Estem creant una guia d'enllaços als principals diaris mundials perquè vostès puguin estar informats dels seus llocs d'origen. Si observen que no apareix el seu premsa favorita, si us plau, digui'ns i el més aviat ho podrem a la seva disposició.

No cal dir que qualsevol idea serà benvinguda i ¡celebrada!

L'equip de HLClub

Altres aspectes destacables

Si vostès estimen que la seva arribada a l'apartament pogués estar fora de l'horari previst, els preguem que ens avisin per informar-los del cost extra d'aquesta situació; de la mateixa manera passa si vostès preveuen que la seva sortida serà abans de l'hora indicada.

Barri

Amb una situació excepcional, juntament una de les principals artèries de Vilanova i la Geltrú: la Rambla, on es poden trobar tot tipus de comerços i activitats d'oci. Molt a prop també del passeig del Carme i del club nàutic, on es poden realitzar gran varietat d'activitats nàutiques. Situat a la comarca del Garraf a prop del poble turístic de Sitges i a uns 45 km de Barcelona.

Normes de la casa

Esperem que els convidats respectin els veïns i actuïn com si fossin a casa; No fer sorolls excessius, respectar les regles de la comunitat, a les hores de descans.

Reciclatge de residus i portant -los al contenidor. Recordeu que no és un hotel, no tots els veïns estan de vacances. Som membres de l’Associació d’Apartaments Turistes de Barcelona i, per tant Quedeu -vos!

Per descomptat, s’entén que els inquilins de l’apartament s’assumeixen del sentit comú pel que fa als horaris, el volum de sons, la neteja i la higiene. Abans de la vostra arribada, us enviarem tota la informació que necessiten per a una estada meravellosa.

Després d’una inspecció ocular i una consulta tècnica, us recomanem que no heu connectat l’aire condicionat a una temperatura tan baixa i durant tant de temps, ja que la instal·lació pot patir excés de temps, poder arribar al col·lapse tècnic per acabar fent malbé.

La reparació d'aquesta instal·lació pot estar entre 1.000 i 3.500 €, depenent del que es faci malbé; Així que recomanem fermament que facin un bon ús dels dispositius.

La casa pot ser perfectament fresca i ben ventilada a 26 ºC. Sempre que obrin portes i finestres, recomanem desconnectar l’aire i connectar -lo quan sigui necessari.

En el vincle relatiu a la vostra estada en el nostre allotjament, es contemplen possibles danys que es produeixen a la propietat i, al seu torn, un ús excessiu del consum, com ara els següents:

Deixeu l’aire condicionat o la calefacció encara que no estiguin en allotjament.
Poseu l’aire condicionat a menys de 22 graus.
Poseu la calefacció a més de 21 graus.
Utilitzeu calefacció o aire condicionat amb finestres i portes obertes.

Rebeu una salutació cordial i recordeu que estem aquí per ajudar -los; Però també ajudem el planeta.

Hlclub

Moltes gràcies.

Serveis

NETEJA: Com en totes les reserves, el preu de la neteja i bugaderia final està identificat en el preu; però si vostès necessiten o simplement desitgen un servei extra de neteja, podem oferir-li-, amb un mínim de dues hores, i en horari de de 8:00 h a 14: 00h i de 15:00 a 19: 00h. Utilitzi el nostre correu o telèfon i poseu-vos en contacte amb nosaltres per acordar el que sigui necessari.

TAXI I TRASLLATS: Podem oferir un servei de taxi. Vostès seran recollits a la terminal, a l'espera de la seva sortida i indicant amb claredat el seu nom perquè tinguin confiança des de la mateixa arribada. Per descomptat si vostès volen ser traslladats, també podem oferir aquest servei.

PREMSA:

ALTRES BLOCS I WEBS: