General

Ens honora presentar-los una joia. En aquest cas no tindrem molt de mèrit ja que ELLA sola es ven. Elegant, dissenyada i millor situada; així és la nostra Senyora. Tot allò amb el que hagi pogut somiar per gaudir d’una temporada el té ELLA. Un romanç de vivència únic; perquè et s’enamoren les seves vistes, el seu veí, el mar Mediterrani. Entorn idíl·lic i exclusiu. Guanyin uns minuts gaudint de les instantànies i ja ens explicaran si això no és amor a primera vista.

L'Allotjament

La nostra vila es divideix en tres plantes; orientada a l'oci de l'aigua i les dues superiors s'orienten a l'oci de la vida interior. Accedim a la porta principal, punt neuràlgic de la casa i distribuïdora de la mateixa, amb cuina, saló, distribuïdors, ascensor, terrasses, escales ... La planta superior, a la qual podem accedir mitjançant ascensor o escales està feta per al descans zen i el relaxament més absolut; seus increïbles vistes, banys i habitacions amb Wi-Fi individual faran que els resulti complicat decidir si seguir-hi o baixar... No per ser l'última planta és menys important; Al contrari! Potser per a alguns sigui la millor ja que la piscina infinita, zona de jocs i gimnàs, sauna, jardí immens, la Mediterrània pintant de blau les nits de totes les estacions produiran l'èxtasi d'uns dies inoblidables.

Guia de la casa

Després de formalitzada la reserva se'ls enviarà un document, a través de correu electrònic, que constarà de: contracte de temporada, factura i desglossament de taxa turística. És el nostre desig que disposin de la major i millor detallada informació possible.

Serveis i zones comunes

No hi ha zones comuns en aquesta propietat. És d'ús exclusiu dels seus convidats (ja sabem que aquí la paraula justa és: inquilí, però és ELLA qui decideix;)

calendari, reserves i consultes

Accommodation review scores and score breakdown

0 / 10

Based on 1 reviews

Guest reviews are written by our customers after their stay at GAUDÍ VILANOVA HOUSE HUTB-038675.

Limpieza
1   
Comodidad
1   
Ubicación
1   
Equipo
1   
Servicios
1   
Calidad descanso
1   

Guest reviews

 • hlclub
  2018-11-22

Vilanova i la Geltrú

Vilanova i la GeltrúVilanova és la capital de la comarca del Garraf , Barcelona . Potser internacionalment no és tan coneguda com Sitges , però té l’espai de vida perfecte; En població, en serveis, en transport i s’està fent un esforç en tots els nivells, especialment de la zona de Vilanova Turisme . Centres d’importància com Neàpolis , centre tecnològic o la Universitat Politècnica d’Enginyeria . Vilanova està a mitja hora en

Llegir més

Pre reserva

Per entendre com tancada la reserva es pagarà el 50% del pagament total. La resta del pagament es farà uns dies abans de l'entrada; mitjançant el mètode de pagament que es decideixi entre la propietat, els seus representants i el llogater.

Post Reserva

Si vostès han formalitzat una reserva podran accedir, clicant a INFO, a tots els detalls relacionats amb la seva estada. Esperem haver-los ajudat; i, per descomptat, si troben un error o troben alguna cosa a faltar, Feu-nos un correu a info@hlclub.es.
Moltes gràcies!

Càrrecs Extra

 • Neteja i bugaderia final: 250 €
 • Fiança: 1000 €
  • Es retindrà l'import a la targeta tres dies abans de la seva sortida i es desbloquejarà tres dies després.
  • Si hi ha algun desperfecte es descomptarà de l'import retingut.
 • Prendrem lectura de el comptador de l'electricitat a l'entrada ia la sortida; si se superen els límits habituals de consum, l'hi cobrarem a part.
 • La taxa turística s'abona en efectiu al check-in.

Caducitat del Pressupost

Aquest pressupost té una validesa de dos dies. Després d'aquest període quedarà automàticament cancel·lat.

Cancel·lació

L'hoste haurà de pagar un 50% del preu total si cancel·la després de fer la reserva, i el preu total si cancel·la durant els 60 dies abans de l'arribada del client.

Taxa Turística

Taxa turística: 0,90 € persona / nit, fins a un màxim de 7 nits i només a majors de 16 anys.
És d'obligatori compliment la tramesa de la següent informació per a totes les persones que vagin a allotjar-se en aquesta propietat: a

 • 1-Nom i cognoms.
 • 2-Data de naixement.
 • 3-Nombre de carta d'identitat, DNI o passaport.
 • 4-Adreça postal.
 • 5-Codi postal.
 • 6-Població.
 • 7-País.
 • 8-Nacionalitat.

Informació llei: www.holidaylettingsclub.es/ley-52012- de-20-de-març-sobre-estades-en-establiments-turistics

Nens i llits extres

Els nens no tenen un càrrec extra. Si desitgen trones, bressols o qualsevol extra, comuniqui'ns-ho. En qualsevol cas, la propietat no pot albergar més persones de les permeses en la documentació oficial. Si es tracta de nadons o nens petits, comenti-ho.

Targetes i d'altres pagaments acceptats

 • Euro Mast
 • Visa
 • Euro 6000
 • 4B
 • Xarxa 6000
 • Mestre
 • Transferència Bancària.
 • Efectiu.
 • PayPal

Hora d'Entrada

15:00 h a 21:00 h

Hora Sortida

08:00 h a 11:00 h

Atenció als hostes

Els clients seran atesos amb tota mena de detalls i informats del funcionament d'aparells, horaris, llocs per al shopping, accessos, restaurants ... sentint-se així, com a casa seva. Estarem a la seva disposició en tot moment.

Informació

Desitgem que la seva estada sigui el més plaent, agradable i plena possible; pel que vostè disposa de tota la informació que necessita en aquesta pàgina web. Bloc d'Informació i Suport de Lloguer de Temporada, on pot informar des de l'oci fins a la informació més seriosa. Així mateix, hi ha una guia de la seva àrea. Aquí podrà veure les adreces més importants per a la seva pròpia tranquil·litat. Si no surt d'ELLA en el seu format virtual, també podrà visualitzar, clicant en els nostres enllaços, d'ofertes directes d'informació cultural, d'activitats locals, etc. Estem creant una guia d'enllaços als principals diaris mundials perquè vostès puguin estar informats dels seus llocs d'origen. Si observen que no apareix el seu premsa favorita, si us plau, digui'ns i al més aviat ho podrem a la seva disposició. No cal dir que qualsevol idea serà benvinguda i 'celebrada!
L'Equip de HolidayLettingsClub

Altres aspectes destacables

Si vostès estimen que la seva arribada a l'apartament pogués estar fora de l'horari previst, els preguem que ens avisin per organitzar l'agenda de tots. Informar així mateix que, a Catalunya, és obligatori el pagament d'una taxa turística; la qual depèn del nombre de persones, de l'edat, i del nombre de nits ... pel que els preguem ens informin d'aquest fet per al càlcul de la mateixa. Aquesta informació també la vam requerir per informar les autoritats ja que estem obligats, per llei, a això. Si necessiten aquesta informació legal poden visitar el següent enllaç: www. holidaylettingsclub.es/ley-52012-de-20-de-marzo-sobre-estancias-en-establecimientos-turisticos

Barri

No és, potser, un barri, en el sentit literal de la paraula; sinó més aviat, una zona residencial privada. Requeriments: Gaudir el moment, gaudir de la casa i gaudir de l'entorn. Estan vostès en una de les zones més belles de la Mediterrània. Ubicats a Vilanova i la Geltrú, a quinze minuts de Sitges, a mitja hora de Barcelona, ​​a mitja hora de Tarragona, a vint minuts de la zona vinícola Penedès ...

Com moure's

Si es desitja arribar en cotxe, seran les autopistes i variants les que ens aproparan a la propietat; la C31 o la C32. Si voleu demanar un taxi comuniqui'ns-ho. Els enviarem un mapa virtual especialment dissenyat per a vostès.

Normes de la casa

Esperem que els hostes respectin les cases properes i actuïn com si estiguessin a casa seva; no fent un soroll excessiu, respectant les normes de la Comunitat, les hores de descans. Reciclant residus i portant-los al contenidor. Recordin que no és un hotel, que no tots els seus veïns estan de vacances. Som membres de l'associació d'apartaments turístics de Barcelona i per això complim amb un codi ètic que suposa, entre altres coses: tenir cura del medi ambient, no molestar els veïns, crear una bona imatge i ser feliços durant l'estada! A per descomptat, s'entén que el sentit comú en el respecte als horaris, volum de sons, neteja i higiene se suposen als inquilins. Abans de la seva arribada els enviarem tota la informació que necessitin per a una estada meravellosa.
Moltes gràcies.

Serveis

INTERNET: Internet és un servei que; a dia d'avui, cal, per oci o per feina. Lamentem si la propietat no disposa d'aquest servei, per causes alienes a la nostra voluntat i és a causa d'aquest motiu que hem arribat a un acord amb una companyia de telefonia per oferir un servei d'internet. Aquest servei es compon d'un router sense fil de 50 Gb. El cost és d'1 € / Gb més impostos (IVA 21%), amb un mínim de 50 €. Si necessiten més Gigues demani amb un parell de dies d'antelació. De vegades podem disposar de quantitats diferents de Gigues (10, 15, 20, 25) tot i que aquesta oferta està subjecta a existències. Demani'ns informació.

NETEJA: Com en totes les reserves, el preu de la neteja i bugaderia final està identificat en el preu; però si vostès necessiten o simplement desitgen un servei extra de neteja, podem oferir-li-, amb un mínim de dues hores, i en horari de de 8:00 h a 14: 00h i de 15:00 a 19: 00h. Utilitzi el nostre correu o telèfon i poseu-vos en contacte amb nosaltres per acordar el que sigui necessari.

TAXI I TRASLLATS: Podem oferir un servei de taxi. Vostès seran recollits a la terminal, a l'espera de la seva sortida i indicant amb claredat el seu nom perquè tinguin confiança des de la mateixa arribada. Per descomptat si vostès volen ser traslladats, també podem oferir aquest servei.

PREMSA:

ALTRES BLOCS I WEBS: