General

Pipa és jove i ambiciosa, i per això deu el seu nom a la germana de la duquessa de Cambridge, Pippa Middleton, que sense ni una mica de sang royal a les venes ha aconseguit fortuna pròpia, i tot sense necessitat de barallar-se amb els Windsor. I és que Pipa seria prou fabulosa fins per la britànica. Sofisticada i sensual, així és ella. A més, Pipa és reina d’un territori privilegiat que presumeix d’una àmplia oferta gastronòmica, cultural i d’un clima excepcional. Combat la calor amb una capbussada a la piscina, dóna un passeig nocturn per la platja o seu entre els coixins de la terrassa per gaudir de la brisa marina i unes vistes del Carib.

L'Allotjament

Habitacions àmplies i fresques, parets blanques, detalls de fusta, finestrals lluminosos i unes vistes de somni a primera línia de mar. La combinació ideal per gaudir d'un paisatge que convida a la relaxació. Pipa dóna a una calorosa benvinguda als seus visitants. Conformada per una suite, una habitació llit-niu, un bany comú, una cuina moderna que farà les delícies de l'xef i un saló que dóna a la piscina i a el passeig, s'erigeix ​​com tot un palauet amb gust de sal.

Guia de la casa

Després de formalitzada la reserva se'ls enviarà un document, a través de correu electrònic, que constarà de: contracte de temporada, factura i desglossament de taxa turística. És el nostre desig que disposin de la major i millor detallada informació possible.

Serveis i zones comunes

Accés comú a vestíbul des del passeig marítim i des d'aquí a l'apartament tenim un ascensor. A més, els visitants disposaran de la piscina comunitària i d'un jardí gran, perfecte per deixar córrer als més petits.

calendari, reserves i consultesHo sentim, no hi ha comentaris encara per a aquesta accommodation.

Vilanova i la Geltrú

Vilanova i la Geltrú  Vilanova és la capital de la comarca del Garraf , Barcelona . Potser internacionalment no és tan coneguda com Sitges , però té l’espai de vida perfecte; En població, en serveis, en transport i s’està fent un esforç en tots els nivells, especialment de la zona de Vilanova Turisme . Centres d’importància com Neàpolis , centre tecnològic o la Universitat Politècnica d’Enginyeria . Vilanova està a mitja hora

Llegir més

Pre reserva

Per entendre com tancada la reserva es pagarà el 50% del pagament total. La resta del pagament es farà uns dies abans de l'entrada; mitjançant el mètode de pagament que es decideixi entre la propietat, els seus representants i el llogater.

Post Reserva

Si vostès han formalitzat una reserva podran accedir, clicant a INFO, a tots els detalls relacionats amb la seva estada. Esperem haver-los ajudat; i, per descomptat, si troben un error o troben alguna cosa a faltar, Feu-nos un correu a info@hlclub.es.
Moltes gràcies!

Càrrecs Extra

 • Neteja i bugaderia final: 90€
 • Fiança: 300€ (a retornar a la sortida si tot es troba en el mateix estat del moment de l'entrada).

 • Prendrem lectura del comptador de l'electricitat a l'entrada ia la sortida; si el consum supera els límits habituals en períodes estivals, l'hi cobrarem a part.
 • Si hi ha imports pendents de pagament (fiança, taxa turística, etc.), realitzi una transferència bancària al IBAN que li proporcionarem. Si s'abona aquest import amb un altre mitjà de pagament:

  • PayPal https://www.paypal.me/grupovisto (té un cost addicional d'un 4 % si tria pagament de serveis. si tria ""Enviament de diners"", no té cost).
  • Pagament amb targeta (té un cost addicional d'un 2%) Si voleu pagar amb modalitat targeta, li enviarem un enllaç del nostre TPV virtual).
  • Adjunti el número de compte a través del qual han realitzat la transferència anterior per a poder tornar-la, 7 dies com a màxim després de la sortida, la fiança. • Caducitat del Pressupost

  Aquest pressupost té una validesa de dos dies. Després d'aquest període quedarà automàticament cancel·lat.

  Cancel·lació

  L'hoste haurà de pagar un 50% del preu total si cancel·la després de fer la reserva, i el preu total si cancel·la durant els 60 dies abans de l'arribada del client.

  Entrades o Sortides a deshores

  Entrades: de 16:00 h a 20:00 h. Sortides: de 08:00 h a 12:00 h a Arribades fora d'hora: es pot acordar, per avançat, una arribada després de les 20:00 h, amb un suplement de 50 €

  Taxa Turística

  Taxa turística: 0,90 € persona / nit, fins a un màxim de 7 nits i només a majors de 16 anys.
  És d'obligatori compliment la tramesa de la següent informació per a totes les persones que vagin a allotjar-se en aquesta propietat: a

  • 1-Nom i cognoms.
  • 2-Data de naixement.
  • 3-Nombre de carta d'identitat, DNI o passaport.
  • 4-Adreça postal.
  • 5-Codi postal.
  • 6-Població.
  • 7-País.
  • 8-Nacionalitat.

  Informació llei: www.holidaylettingsclub.es/ley-52012- de-20-de-març-sobre-estades-en-establiments-turistics

  Nens i llits extres

  Els nens no tenen un càrrec extra. Si desitgen trones, bressols o qualsevol extra, comuniqui'ns-ho. En qualsevol cas, la propietat no pot albergar més persones de les permeses en la documentació oficial. Si es tracta de nadons o nens petits, comenti-ho.

  Targetes i d'altres pagaments acceptats

  • Euro Mast
  • Visa
  • Euro 6000
  • 4B
  • Xarxa 6000
  • Mestre
  • Transferència Bancària
  • Efectiu
  • PayPal

  Hora d'Entrada

  16:00 ↔ 20:00

  Hora Sortida

  08:00 ↔ 12:00

  Atenció als hostes

  Els clients seran atesos amb tota mena de detalls i informats de l'funcionament d'aparells, horaris, llocs per al shopping, accessos, restaurants ... sentint-se així, com a casa.

  Informació

  Desitgem que la seva estada sigui el més plaent, agradable i plena possible; pel que vostè disposa de tota la informació que necessita en aquesta pàgina web. Bloc d'Informació i Suport de Lloguer de Temporada, on pot informar des de l'oci fins a la informació més seriosa. Així mateix, hi ha una guia de la seva àrea. Aquí podrà veure les adreces més importants per a la seva pròpia tranquil·litat. Si no surt de la Vila en el seu format virtual, també podrà visualitzar, clicant en els nostres enllaços, d'ofertes directes d'informació cultural, d'activitats locals, etc. Estem creant una guia d'enllaços als principals diaris mundials perquè vostès puguin estar informats dels seus llocs d'origen. Si observen que no apareix el seu premsa favorita, si us plau, digui'ns i al més aviat ho podrem a la seva disposició. No cal dir que qualsevol idea serà benvinguda i 'celebrada!
  L'Equip de HolidayLettingsClub

  Altres aspectes destacables

  Si vostès estimen que la seva arribada a la casa pogués estar fora de l'horari previst, els preguem que ens avisin per organitzar l'agenda de tots. Informar així mateix que, a Catalunya, és obligatori el pagament d'una taxa turística; la qual depèn del nombre de persones, de l'edat, i del nombre de nits ... pel que els preguem ens informin d'aquest fet per al càlcul de la mateixa. Aquesta informació també la vam requerir per informar les autoritats ja que estem obligats, per llei, a això. Si necessiten aquesta informació legal poden visitar el següent enllaç: www. holidaylettingsclub.es/ley-52012-de-20-de-marzo-sobre-estancias-en-establecimientos-turisticos

  Barri

  Potser el barri més bonic de Vilanova i la Geltrú, una vila mediterrània en totes les seves expressions. Activitats nàutiques, natura, esport i molt oci familiar. Tot això, concentrat per al teu gaudi. La platja de Ribes Roges, de sorra fina i daurada, amb trams d'aigua poc profunds, ribes buidades i no inclinades, no és una platja massificada. I no ho és perquè és més llarga que un dia sense pa, així que a més de tenir assegurat un lloc, disposaràs d'infinitat de xiringuitos i restaurants al llarg de la passejada. També, parada de bus gairebé a la mateixa porta, forn de pa, parc infantil i, sobretot, molta tranquil·litat.

  Com moure's

  Si es desitja arribar en cotxe, seran les autopistes i variants les que ens aproparan a la propietat; la C31 o la C32. Si voleu demanar un taxi comuniqui'ns-ho. Els enviarem un mapa virtual especialment dissenyat per a vostès.

  Normes de la casa

  Esperem que els hostes respectin els veïns i actuïn com si estiguessin a casa seva; no fent un soroll excessiu, respectant les normes de la Comunitat, les hores de descans. Reciclant residus i portant-los al contenidor. Recordin que no és un hotel, que no tots els seus veïns estan de vacances.
  Som membres de l'associació d'apartaments turístics de Barcelona i per això complim amb un codi ètic que suposa, entre altres coses: tenir cura del medi ambient, no molestar els veïns, crear una bona imatge i ser feliços durant l'estada!
  Per descomptat, s'entén que el sentit comú en el respecte als horaris, volum de sons, neteja i higiene se suposen als inquilins. Abans de la seva arribada els enviarem tota la informació que necessitin per a una estada meravellosa.

  Moltes gràcies.

  Serveis

  INTERNET: Està cobert amb wifi.

  NETEJA: Com en totes les reserves, el preu de la neteja i bugaderia final està identificat en el preu; però si vostès necessiten o simplement desitgen un servei extra de neteja, podem oferir-li-, amb un mínim de dues hores, i en horari de de 8:00 h a 14: 00h i de 15:00 a 19: 00h. Utilitzi el nostre correu o telèfon i poseu-vos en contacte amb nosaltres per acordar el que sigui necessari.

  TAXI I TRASLLATS: Podem oferir un servei de taxi. Vostès seran recollits a la terminal, a l'espera de la seva sortida i indicant amb claredat el seu nom perquè tinguin confiança des de la mateixa arribada. Per descomptat si vostès volen ser traslladats, també podem oferir aquest servei.

  PREMSA:

  ALTRES BLOCS I WEBS: