L’arribada de la vacuna, la gran esperança del sector turístic

L’Institut d’Estudis Econòmics (IEE) estima el creixement del PIB en un 6% aquest 2021:

Estiu de 2021. No és el títol d’una pel·lícula, —encara que aquest últim any bé podria ser digne d’un film— , sinó la data que ha agendat el sector turístic com l’inici de la recuperació. Segons la previsió de l’Institut d’Estudis Econòmics (IEE), per a 2021 s’espera una “recuperació parcial”, ja que estima el creixement del PIB en el 6%. Una recuperació marcada per l’arribada a Espanya de les primeres dosis de la vacuna contra el coronavirus.

El sector aeri també ha aplaudit la notícia, perquè amb la vacuna comencen a veure la llum al final d’un túnel que començava a semblar,nmj interminable. Quan tot sembla morir, sorgeixen els renaixements. Encara que els menys optimistes assenyalen 2024 com l’any real de la recuperació, entenent-se com l’any en què el turisme aconseguirà els mateixos nivells de demanda de 2019, uns altres, com el president de la mesa de Turisme, Juan Molas, situen la reactivació del turisme “a la fi de març o principis d’abril”. Sigui com sigui, sens dubte l’anunci ha suposat un hàlit de vida per a un sector que en els últims mesos ha entrat en estat de coma. Un horitzó positiu que ha estat determinant per a aquelles empreses que, veient-se setmanes enrere sense una altra alternativa que tirar el forrellat, decideixen aguantar una mica més.

Des de Grupo Visto, HLCLUB.ES desitgem una recuperació ràpida per a procedir amb el desenvolupament de l’activitat habitual.

Deixa un comentari

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the bookyourtravel internet portal. Requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*